Subota, 15 Lipanj 2024
Oaza ljepote s potpisom Studia Marcela stigla i u Župu (FOTOGALERIJA)

Oaza ljepote s potpisom Studia Marcela stigla i u Župu (FOTOGALERIJA)

Omiljeno mjesto za uljepšavanje brojnih Dubrovkinja već je dvije godine adresa Studia Marcela. Ovaj popularni lanac frizerskih salona otvorio je još jedna svoja vrata, ovaj put u Župi u hotelu Sheraton Dubrovnik Riviera.

Svečanom otvorenju nazočili su brojni gosti među kojima su se istaknuli generalni menadžer gospodin Dario Matić kao i poznate  Dubrovkinje i Župke.

Prigodom otvorenja upriličen je i talk show sa kazališnom , filmskom i televizijskom glumicom Ecijom Ojdanić, Miss Hrvatske 2014. Antonijom Gogić Bračulj te nekadašnjom najljepšom Hrvaticom Nikolinom Miletić Minovskom, koja je u Dubrovnik doputovala sa suprugom Vladimirom. Na primjerima njihovih frizura, gospođa Pezo je predstavila i trendove za ovo proljeće.


Voditelj Davor Garić, kako i priliči našem poznatom televizijskom voditelju, upriličio je pravi zabavni show u kojem smo saznali koje trikove ove poznate ljepotice koriste kada je u pitanju styling kose.

Jadranka Pezo, vlasnica lanca frizerskih salona Studia Marcela,  istaknula je kako su visoka razina profesionalnosti i ljubaznosti, personalizirani pristup potrebama i željama klijenata te kontinuirana želja za stručnim usavršavanjem odlika ovog branda.
- Važan mi je individualan pristup svakoj od vas, ali najvažniji mi je osmijeh koji dobijete kad izađete iz mojih salona. Pored mene je tu i moj najvažniji tim, moje djevojke iz mojih salona. Sretna sam što su uz mene, bez njih ovoga ne bi bilo. Jako su vrijedne. Educiraju se u Hrvatskoj, ali i inozemstvu, često u Milanu. Tamo idemo za dva tjedna sve zajedno. Želim vam obećati da ćemo vam moj tim i ja pružiti istu uslugu kao u svim mojim salonima. Mnoge moje klijentice iz Župe govorile su kako bi bilo lijepo da imam salon bliže njih, pa sam nakon razmišljanja kako to ostvariti odabrala najkjepšu moguću lokaciju, hotel Sheraton. Nadam se da sam dobro odabrala i da ću uskoro postati prava Župka - naglasila je gospođa Jadranka.

Povodom otvorenja novog salona Studio Marcela do kraja ožujka daruje sve klijentice sa 20 popusta popusta na sve usluge

  • Autor: Župski portal - zupcica.hr