Petak, 20 Svi 2022
čestitke - župnija
Prezentacija Turističke zajednice županije na Nordic Roadshow 2022 "Meet the World"

Prezentacija Turističke zajednice županije na Nordic Roadshow 2022 "Meet the World"

Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije protekla 4 dana je sudjelovala na Nordic Roadshow 2022 pod nazivom “Meet the World”.

Prezentacije su organizirane od 9.-12. svibnja 2022. godine u četiri glavna grada nordijskih zemalja:  Stockholmu, Kopenhagenu, Oslu i Helsinkiju.
Marketinška agencija Aviareps sa sjedištem u Stockholmu, na čiji poziv za sudjelovanje se po drugi put odazvala i Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije je organizator spomenutih prezentacija.
 
U ponedjeljak 9. svibnja prezentacija se održala u Stockholmu u kongresnoj dvorani hotela Nordic Light u centru grada. Uz 30-tak suizlagača iz raznih zemalja, na prezentaciji je sudjelovalo i 40-tak agenata i novinara iz Švedske. Sudionici su bili vrlo zainteresirani za Dubrovačko-neretvansku županiju, a posebno su iskazali zanimanje za Dubrovnik ali i otoke.
 
U utorak 10. svibnja B&B sastanci održani su u Kopenhagenu, u dvorani hotela Scandic Copenhagen. U Danskoj su domaći agenti i novinari bili još brojniji, mnogi od njih već imaju dogovorene grupe koje dolaze u našu Županiju, a ovim putem su dobili odgovore na brojna konkretna pitanja o destinaciji.
 
U srijedu 11. svibnja prezentacije su nastavljene u Oslu, a održane su u prostorijama MESH Youngstorget. Zanimanje za našu Županiju i u Oslu je bilo na vrhuncu, a naš prezentacijski stol je bio posjećen cijelo vrijeme trajanja prezentacije.

Danas u četvrtak 12. svibnja posljednja prezentacija se održava u Helsinkiju u hotelu Katajanokka na istoimenom otočiću u centru grada.

  • Autor: Župski portal - zupcica.hr