Utorak, 03 Kolovoz 2021
IN MEMORIAM; Prerano je prestalo kucati veliko srce volontera Miše Martića

IN MEMORIAM; Prerano je prestalo kucati veliko srce volontera Miše Martića

Tragična nesreća koja se jutros dogodila na gradilištu kuće u Mlinima prerano je prekinula život Miše Martića, mnogima poznatog i omiljenog mještanina ovog župskog priobalnog mjesta.

Miše Martić, automehaničar po struci bio je dugogodišnji volonter u brojnim udrugama i sportskim klubovima, svojim stručnim i volonterskim radom uvijek spreman pomoći gdje je god to trebalo. Svojim je nesebičnim zalaganjem, radom i entuzijazmom pružao poticaj mnogima i promicao volonterski rad na svim područjima društvenih i sportskih aktivnosti u našoj općini. Članovi Vaterpolskog kluba Gusar, Limene glazbe Župe dubrovačke, Udruge Hrvatskih branitelja dragovoljaca domovinskog rata, Bratstva Svetog Roka Zavrelje ... a i drugih župskih klubova i udruga pamtit će njegov doprinos i pomoć kad god se za to ukazala potreba.

Za svoj volonterski rad i nesebičan doprinos kulturnom, zabavnom i sportskom životu Župe dubrovačke Miše Martić je odlukom Općinskog vijeća nagrađen Nagradom Općine Župa dubrovačka 2016. godine.

Ovim putem izražavamo iskrenu sućut njegovoj obitelji i svim prijateljima.

 

  • marketingA1
  • 71. Dubrovačke Ljetne Igre