Subota, 15 Lipanj 2024
Otvoren ured MS2 Energo u Dubrovniku, mjesto gdje možete doznati sve o postavljanju i radu solarnih elektrana

Otvoren ured MS2 Energo u Dubrovniku, mjesto gdje možete doznati sve o postavljanju i radu solarnih elektrana

Tvrtka MS2 Energo koja se bavi projektiranjem, dobavom i montažom solarnih elektrana kao i konzaltingom na području obnovljivih izvora energije otvorila je u petak svoj ured u Dubrovniku, pružajući tako svojim klijentima i svim zainteresiranim priliku da iz prve ruke steknu uvid u sve aspekte postavljanja i rada solarnih elektrana kroz neposredan kontakt.

Novi ured na adresi Put Iva Vojnovića 11a vodit će inženjer Lukša Benić koji će u dubrovačkom uredu svim zainteresiranima pružati stručno mišljenje zasnovano na dugogodišnjem iskustvu u projektiranju brojnih elektrana.- U petak smo u našem gradu otvorili podružnicu firme MS2 Energo d.o.o. koja se bavi fotonaponskim sustavima. Otvaranje ureda za solarne elektrane predstavlja korak ka održivom razvoju i promicanju obnovljivih izvora energije. Kroz cijeli prošli tjedan imali smo dane otvorenih vrata gdje su građani imali priliku postaviti pitanja i saznati više o prednostima solarne energije, cjelokupnom procesu ugradnje solarnih panela i samoj isplativosti investicije. Uvjeren sam kako će ovaj ured pobuditi interes građana za solarnim elektranama pružajući im sve potrebne informacije i podršku.Ured će biti otvoren od ponedjeljka do petka od 9 do 15 sati, a u uredu građani mogu dobiti odgovore na sva važna pitanja, interesirati se o subvencijama, a i pogledati načine montaže solarnih panela na pokaznim primjerima u našem uredu - rekao je inženjer Lukša Benić, voditelj MS2 Energo poslovnice u Dubrovniku.

Ured s pripadajućim showroomom otvoren je u petak, 7. lipnja u 15 sati u nazočnosti četrdesetak uzvanika uz prigodni tratamenat i kratki govor voditelja tvrtke.

- Industrija solarnih elektrana jako brzo napreduje u cijelom svijetu, a posebno u Hrvatskoj jer je ta industrija kod nas bila iznimno zapostavljena do prije četiri godine kad je došlo do promjena u zakonodavstvu. U pravo vrijeme smo krenuli s tvrtkom MS2 Energo i sada ususret četvrtom rođendanu otvaramo našu drugu poslovnicu, prva se nalazi u Kaštel Sućurcu. Cilj ove poslovnice jest informiranje građana o samom projektu solarne elektrane na kući ili poslovnom objektu, ali također i o važnosti kvalitete montaže same elektrane te o važnosti kvalitete komponenata koje se ugrađuju. Ponosni smo što je upravo naša tvrtka prepoznata kao vrlo kvalitetna i odgovorna tvrtka na području cijele države što pokazuju preporuke i recenzije naših dosadašnjih klijenata. Također, isto pokazuje i brojka od oko 350 solarnih elektrana koje smo u ove četiri godine ugradili - poručio je direktor  MS2 Energo mag.ing.mech. Matej Stipeljković.Tvrtka je od samog svog početka prisutna i na području naše općine gdje je već postavila niz solarnih elektrana gdje je za klijente obavila sve, od prijave na natječaj za subvencioniranje izgradnje solarne elektrane, projektiranja, do ugradnje  po principu „ključ u ruke“.

- Prije nešto više od tri godine kontaktirao me sinov prijatelj Matej s idejom o postavljanju solarnih panela. Objasnio mi je cijeli postupak montaže i funkcioniranje kao i način ostvarivanja Državnih poticaja. Brzo smo se dogovorili, Matej i kolega Matija su pomogli oko papira i brzo obavili posao. Investicija je već otplaćena i sada u dijelu kuće koji je spojen na ovu elektranu imam troškove el. energije ravne nuli, pa visak proizvodnje u nekim danima pokriva višak potrošnje u nekim drugim dijelovima. Jako san zadovoljan i toplo preporučujem - rekao je Boško Perić iz Mlina na čijoj kući je MS2 Energo među prvima u Župi dubrovačkoj postavio solarne panele i elektranu.

Ured MS2 Energo na adresi Put Iva Vojnovića 11a vam je na raspolaganju od ponedjeljka do petka od 9 do 15 sati.

  • Autor: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.