Četvrtak, 23 Rujan 2021
Kako provodite vrijeme u izolaciji?  Made Žeravica "Najveći razlog izlaska iz kuće mi je trening koji i dalje radim"

Kako provodite vrijeme u izolaciji? Made Žeravica "Najveći razlog izlaska iz kuće mi je trening koji i dalje radim"

Župska triatlonka Made Žeravica bez obzira na novonastale uvjete i dalje svakodnevno trenira, s prijateljima komunicira telefonski ili video pozivom, a u zadnje dane se više zainteresirala za kuhanje i sadnju cvijeća za što da nije izolacije, kako kaže, ne bi imala vremena.

- Vrijeme provodim aktivno, s obzirom da sam u triatlonu i dalje radim treninge svakodnevno i  samostalno, to mi je najveći razlog izlaska iz kuće, šetnja psa kao i naravno odlazak u spenzu koju sad obavljam do dva puta tjedno.

Izbjegavam apsolutno zadržavanje s ljudima i ne viđam se s nikim osim što pođem doma kod svojih, jer moji roditelji nažalost spadaju u rizičnu skupinu i ovise o  mojoj pomoći.

S prijateljima komuniciram telefonski ili video pozivom kad se baš zaželimo druženja, to nam je sad  s obzirom na okolnosti zabava.  Vrijeme dok sam doma provodim standardno, kućni poslovi, a zainteresirala sam se više za kuhanje, sadnju cvijeća koja me još čeka. Da nije izolacije sigurno ne bi imala vremena za to.

Uskrs sam provela u užem krugu obitelji, skromno bez puno slastica i bez puno jaja, jer smatram da nije potreba pretrpavati se u ovo vrijeme s puno slatkoga, a pogotovo što gosti ne dolaze u posjetu.

Svakako ovaj Uskrs ćemo pamtiti, uz svoje obitelji je isto najljepše iako je ovakav, drugačiji nego ikad do sad. Neka vam je svima Sretan i Blagoslovljen Uskrs.