Petak, 25 Lipanj 2021
U Dječjem vrtiću održan treći modul edukacije „Rastimo zajedno“ (podrška roditeljstvu)

U Dječjem vrtiću održan treći modul edukacije „Rastimo zajedno“ (podrška roditeljstvu)

U Dječjem vrtiću Župa dubrovačka u četvrtak 29. i petak 30. travnja 2021. održan je treći modul edukacije „Rastimo zajedno“ (podrška roditeljstvu). Voditeljice edukacije bile su ravnateljica Vesna Marić, stručne suradnice i odgojiteljice  iz Stručno razvojnog centra Dječjeg vrtića Radost iz Zagreba te edukacijska rehabilitatorica s Edukacijsko rehabilitacijskog fakulteta u Zagrebu i psihologinje iz KBC-a Zagreb i Dječjeg vrtića Vrbik.

Neke od tema i vježbi koje su se odradile na trećem modulu su sljedeće: djeca s posebnim potrebama, roditeljstvo u izazovnim životnim okolnostima, grupni rad s roditeljima djece s teškoćama u razvoju, utjecaji i izbori roditelja djece s teškoćama, prikaz prakse suradnje s roditeljima djece s posebnim potrebama…

Modul edukacije održan je on-line putem platforme Zoom uz pridržavanje svih epidemioloških mjera, a financirana je u potpunosti sredstvima Europske unije dobivenim iz projekta „Unaprjeđenje usluga u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja dječjeg vrtića Općine Župa dubrovačka“ iz Europskog socijalnog fonda, UP.02.2.2.08.0072.

Tijekom pedagoške godine nastaviti će se održavanje ostalih modula navedene edukacije.

 

  • marketingA1